Известие

Collapse
No announcement yet.

ABS започна да свети постоянно

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от tidji Покажи съобщение
    аз мойа проблем го реших като направих мостче на изгорелиа 10 левов бушон и угасна и лампата на абц и ръчната като абееса работи
    Земи си сложи предпазител,че като се окоти централата,тарикатлъка ще ти излезне солен.Има само метални,като мостче,по 50ст.
    Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

есента ми светеше постоянно и абц-то и блок. колело. оказа се прецакано кабелчето на датчика на абц. на предно ляво. намериха ми в една морга датчик и мисля 50тина лева ми излезе с труда.
      обаче вчера в студа -18, на няколко пъти светваше за малко и се изкл. абс и после си се оправяше сам!!!!
      sigpic156 SW 2001 бивша.

Comment

Първоначално публикувано от tsener Покажи съобщение
        Имам подобен проблем с ABS, но не съм проследил дали може да е от температурата.. В общият случай лампата изгасва след гасене на двигателя и повторно палене.
        Интересвото е че при мен светват 2 лампи?
        Тази за ABS и тази за ръчна, при положение че не съм я пипал ..
        Според мен имаш повреден или повредени датчици на някое или някои колела. Преди като карах VW пасат ги имах същите индикации и със същите маневри се оправяха.

Comment

хай

до котака в нашиа шибан град няма никакви такива по измислени бушончета иначе небих си направил труда ако ми изпратиш в пощенси плик щете споменавам дълго

Comment

Първоначално публикувано от tidji Покажи съобщение
            до котака в нашиа шибан град няма никакви такива по измислени бушончета иначе небих си направил труда ако ми изпратиш в пощенси плик щете споменавам дълго
            Прати ТТ данни на лично и при първа възможност ще ти изпратя.От написаното от теб,смятам,че предпазителя е върху плюсовата клема на акумулатора.Чакам уточнение.

Comment

При мене АБС и лампата за ръчната светят непрекъснато . Но няма проблем със спирането вече 1800 км , само тия 2 лампи светят май след като минах през едни дупки Сърбия . Та въпроса какво може да е това и опасно ли е ?
              Незнам има ли връзка но тая сутрин беше студено - 12 градуса и ми блокира задно дясно колело , но го раздвижих демк вече се търкаля свобно и не мирише на феродо .
              Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD CF3 115CV {06.01г.} Progression / Limited edition (I) My love
              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Ladjov Покажи съобщение
                При мене АБС и лампата за ръчната светят непрекъснато . Но няма проблем със спирането вече 1800 км , само тия 2 лампи светят май след като минах през едни дупки Сърбия . Та въпроса какво може да е това и опасно ли е ?
                Незнам има ли връзка но тая сутрин беше студено - 12 градуса и ми блокира задно дясно колело , но го раздвижих демк вече се търкаля свобно и не мирише на феродо .
                За проба може да примостиш предпазителя на ABS-са с едно кабелче и ако индикаторите изгаснат след чека,сменяш предпазителя и си готов.На колелото,дето ти е блокирало,огледай накладките и ако са за смяна,сменяй.Раздвижи апарата и огледай жилата на ръчната,щото като застудее блокират от замръзването на влагата под шармовката.Оглидай и водачите на накладките,да не засядат по тях.Ако от тези работи не се оправи-на диагностика.

Comment

Working...
                X